Det blev ett fint vinstbet till slut i lördags då Leicester lyckades med den på förhand så självklara uppgiften att avfärda Norwich. Med pengarna till 1,57 på kontot spelar vi rubb och stubb på den spännande matchen mellan Fiorentina och Napoli i Serie A. Matchen är en riktig toppmatch och spelas mellan två formstarka lag. Bortalaget Napoli ligger på 2:a plats med 57 inspelade poäng. Hemmalaget för dagen ligger på fjärde plats och har spelat in 52 poäng.

Inför matchen så är Fiorentina först aningen stukat då man tvingas klara sig utan Zarate som är avstängd. I övrigt kan man mönstra ett riktigt starkt lag. Detsamma gäller för Napoli.

Båda lagen kommer från relativt misslyckade Europaäventyr och får nu istället fokusera på ligan. Av de båda lagen spelar således Napoli under störst press. Fansen börjar drömma om scudetto och lagets ligaplacering gör att drömmen lever. Av den senaste tidens matcher att döma så börja möjligen nerverna komma ikapp spelarna i Napoli.

När man jämför de båda lagens statistik så är det två lag som är i stort sätt jämlika. Fiorentina har vunnit fem av de sex senaste hemmamatcherna i Serie A. Napoli är i sin tur obesegrade i 23 av sina 25 senaste matcher.

Med statistiken i ryggen och med det jag har sett de senaste veckorna så håller jag dock Fiorentina som det vassare laget för dagen. Man har spelare i form och känns mer hungriga. Jag tror helt enkelt att viljan att vinna är större än rädslan att förlora för Fiorentina. Av den anledningen spelar jag också ettan till ett mycket spännande odds – 3.20!

Matchen spelas ikväll kl.21.00.

Speltips: Fiorentina vinner matchen, odds 3,20 @Bet365.com.

//Seb