Fredagsmatchen i Ligue 1 har potential att bli en underhållande historia med två lag i god form. Caen v Monaco drar igång 20:30 med livestream hos bet365.

Caen har tagit över rollen från Angers som årets uppstickare så här långt och ligger för närvarande fyra i tabellen. Har följt laget från och till under säsongen och har blivit positivt överraskad nästan varje gång. Man har en ganska fin statistik på bortaplan, där man skördat stora framgångar i sitt omställningsspel.

Monaco, å sin sida, jobbar på för att befästa andraplatsen bakom ett överlägset PSG. Man har visserligen skaffat sig ett litet försprång gentemot övriga lag, men bör ha siktet inställt på tre poäng här.

Båda sidor är skadeskjutna på sina håll, men jag gillar ändå de förväntade elvorna som skickats ut.

Jag tror den förväntade matchbilden kan falla väl i händerna på hemmalaget mot ett Monaco med stort bollinnehav. Caen är, som tidigare nämnt,  giftiga i sina omställningar vilket kan bli en nyckelfaktor i afton. Det ska även bli spännande att se debuterande nyförvärvet Kouakou på topp.

Två lag i bra form där bägge sidor kommer gå för tre poäng. Monaco går sällan mållösa samtidigt som Caen bör ha god chans i och med hemmaplan och förväntad matchbild. Båda lagen gör mål känns helt okej att syna här.

Spelet hittar du till oddset 1.90 hos bet365