Veckans enda vinnare i Premier League kan sägas vara Leicester. Ja, åtminstone sett till att Gunners och Spurs förlorade sina veckomatcher och därefter spelade oavgjort mot varandra när de möttes tidigare idag. Vägen mot guldet i Premier League ligger således öppet för Vardy och hans kamrater!

Idag ställs man mot ett aningen formsvagt Watford på bortaplan. Ett Watford som snöpligt förlorade mot Man Utd med uddamålet. Man hade dock sina chanser att avgöra matchen tidigt då Ighalo missade två klara lägen.

Det är dock inte samma tåga i Watford som det var tidigare under säsongen. Faktum är att laget knackat riktigt ordentligt sedan nyår. Kanske är man nöjda med att i praktiken ha säkrat nytt kontrakt? Två mål framåt på de senaste fem matcher är inte bra!

Till dagens match så är tvåan på Leicester till 2,80 riktigt lockande. Vad annat kan man säga? Laget fortsätter att ta sina poäng och man gör det på hemmaplan och på bortaplan. En av de största styrkorna är att man tar poäng trots att man inte alltid spelar bra.

Leicester får tillbaka Kanté (om möjligt på bänken) och mönstrar således sitt starkaste lag. Watford får klara sig utan Ekstrand och Jurado. Med en gyllene chans att rycka från Tottenham så säkrar Leicester tre poäng. Det är jag övertygad om!

Matchen spelas sist idag och starta kl.18.30.

Speltips: Leicester vinner matchen, odds 2,80 @Bet365.com.

//Seb