Då är det tisdag och det betyder att det åter är dags för Europas bästa fotbollslag att göra upp i Champions League. Idag vankas det returmöte och den match jag sätter fokus på är den mellan Real Madrid och AS Roma.

Första matchen slutade med en komfortabel 2-0 seger till Real. Roma hade då inte särskilt mycket att säga till om. Till dagens match kommer man dock med största säkerhet att bjuda på annat motstånd. Nu vet man vad man har att förhålla sig till och det finns ingen anledning att spela försiktigt. Man måste göra minst två mål och även om uppgiften i sig känns övermänsklig så har man chansen. För även om Real har spelat stabilt sedan Zidane tog över så är man fortfarande inte övermäktiga.

Till dagens match saknar Madrid den alltid så pålitliga Benzema, samt Kroos och Modric. Det är tre viktiga kuggar som kan visa sig spela stor roll nu. Roma har dock även de ett antal viktiga spelare borta. Av dessa märks exempelvis De Rossi.

Personligen kommer jag att gå för ett BLGM-spel här då jag tror att Roma gör ett mål. Man kommer inte att räcka hela vägen dock. Dzeko spelar på topp för Roma och man kommer att satsa frenetiskt för att göra första målet innan halvtid.

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1,61 @Bet365.com.

//Seb