Nu börjar det dra ihop sig för final i melodifestivalen 2016. Blir du sugen på att spela eller tippa på vem som vinner mello 2016 så finns det en rad spelbolag som står i kö och erbjuder fina odds. Mängder av delfinaler i melodifestivalen har gått av stapeln och det har rullat på ända fram till finalen nu på Lördag. Finalen startar 20.00 och är ett av Sveriges mest sedda TV program årligen. För att göra det lite extra spännande att följa finalen så går det också att tippa på den. Det är alltid svårt att tippa musik då det är en bedömningsfråga som var och en avgör där mycket handlar om tyck och smak.

Vem vinner Melodifestivalen 2018?

Flera spelbolag med samma odds

3 spelbolag erbjuder samma odds och det är kanske inte så konstigt då de ägs av samma bolag. Men det kan vara bra att veta var man kan tippa på melodifestivalen och att det finns fler än ett alternativ. Är man inte medlem hos något av spelbolagen sen tidigare så finns det möjlighet att man belönas med extra pengar vid sin första insättning.

Betsafe har Frans som favorit till oddset 1.45

Betsafe är ett mycket roligt spelbolag som ofta erbjuder spel på udda evenemang. Nu kanske inte Melodifestivalen är så ”udda” men hela sajten brukar ha ett roligt utbud när det gäller odds och betting. Betsafes lista kommer förmodligen att utökas ju närmre start vi kommer. Och gör den inte det så är det någon av dessa 3 sångare som man kan tippa på.

Tippa vinnare hos betsafe här.

 

Betsson har Frans som vinnare till oddset 1.45

Betsson som tillhör ett av världens största spelbolag brukar alltid erbjuda spel på melodifestivalen och gör så även i år 2016. Betsson har i dagsläget fler artister med på listan över odds som man kan tippa på.

Spela på vinnare hos Betsson här. 

 

Nordicbet har samma odds som Betsson

Nordicbet har fokus en hel del på Svensk idrott där man bland annat kan tippa på lägre divisioner i fotboll så som div 3 och div 4. Man erbjuder också spel på Lördag på Melodifestivalen och har samma odds som Betsson inför finalen. Nordicbet känns mycket bra för oss från Sverige då många av eventen handlar om svensk idrott på så väl nationell som lokal nivå.

Tippa vinnare hos Nordicbet här

 

Unibet sticker ut och har annorlunda odds inför finalen

Unibet har också Frans som favorit men erbjuder i dagsläget ett lite bättre odds en övriga spelbolag. 1.50 på Frans känns som överkomligt då han toppar Sverige-listan på Spotify över mest spelade låtar just nu.

Tippa vinnare hos Unibet här.

 

Var nog med att oddsen kan komma att förändras hela vägen fram till spelstopp klockan 20.00 på Lördag. Det finns ett litet dilemma för favoriten Frans och det är att hans låt ”If I were sorry” diskas pga plagiat. Den som vågar tippa något annat än Frans som vinnare kan ha en liten chans i att låten diskas och på så vis gör tävlingen mycket öppnare. 

Vem tror ni vinner melodifestivalen 2016?