Du kan streama Everton – Chelsea i FA-Cupens kvartsfinal i direktsändning lördagen den 12 mars med matchstart kl. 18:30. Gratis live stream finns på Unibet! Bara att regga konto, sätt in en liten slant på kontot, gå in på Unibets Live-kalender och välj sportevenemang att titta gratis på. I det här fallet vill du ju förstås kolla på matchen EvertonChelsea så då klickar du på den matchen när tiden väl är inne. Sedan har du förstås möjligheten att se massor av annan sport i livesändning utan att betala en enda krona. Vill du se mer FA-Cup fotboll än bara Everton – Chelsea på TV så kan du på Unibet även se de andra kvartsfinalerna denna helg med bland annat söndagens matcher Arsenal – Watford och Manchester United – West Ham.

Everton - Chelsea i FA-Cupen

Se Everton – Chelsea i direktsändning göra upp om en semifinal-biljett i FA-Cupen!

Everton – Chelsea FA-Cupen 12/3

Det skiljer bara två poäng mellan Everton och Chelsea i Premier League till Londonlagets fördel. Så med tabelläget som utgångspunkt bör det här bli en jämn kvartsfinal i FA-Cupen. Och här finns ingen tvekan om att båda lagen satsar helhjärtat på avancemang till semifinal i FA-Cupen. Det här är deras chans till att få höja någon pokal den här säsongen vilket åtminstone Chelsea fansen kräver av ett så pass stjärnfyllt lag. Chelsea kommer från match tidigare i veckan mot Paris SG i Champions League och blev då utslagna vilket betyder att FA-Cupen blir ännu viktigare för dem. Everton har verkligen blandat och gett den sista tiden, kollar vi resultatet i de fem senaste matcherna har man vunnit 2 och förlorat 3. Anmärkningsvärt här är att man förlorat sina två hemmamatcher och vunnit de tre bortamatcherna vilket ger en bild av att spelet verkar låsa sig hemma men i mer avslappnat tillstånd på bortaplan får man till spelet? Chelsea har äntligen hittat en skaplig form efter att man gjorde sig av med tränaren Mourinho och i de fem senaste matcherna har man bara förlorat mot PSG i Champions League. Matchen innan spelade man dock oavgjort mot Stoke men innan det så vann man tre raka med bland annat storvinsten 5-1 mot Manchester City. Matchen Everton – Chelsea är inte den enda kvartsfinalen som livestreamas på Unibet, du kan se alla kvartsfinaler i FA-Cupen i direktsändning på samma enkla sätt helt gratis, se längre ner.

Everton’s senaste 5 matcher:

06/02/16 Stoke City 0 – 3 Everton
13/02/16 Everton 0 – 1 West Brom
20/02/16 Bournemouth 0 – 2 Everton
01/03/16 Aston Villa 1 – 3 Everton
05/03/16 Everton 2 – 3 West Ham

Chelsea’s senaste 5 matcher:

21/02/16 Chelsea 5 – 1 Manchester City
27/02/16 Southampton 1 – 2 Chelsea
01/03/16 Norwich City 1 – 2 Chelsea
05/03/16 Chelsea 1 – 1 Stoke City
09/03/16 Chelsea 1 – 2 PSG

Alla kvartsfinaler i FA-Cupen på Unibet TV

De fyra kvartsfinalerna i FA-Cupen 2016 sänds alla direkt på Unibet TV.

Fredag 11 mars 2016

Reading – Crystal Palace kl.21:00

Lördag 12 mars 2016

Everton – Chelsea kl. 18:30

Söndag 13 mars 2016

Arsenal – Watford kl. 14:30

Manchester United – West Ham kl. 17:00