Dagens sista stora match från England kommer från FA-cupen och spelas mellan Everton och Chelsea. Matchen är högprioriterad från Martinez och med den form man har och med den inställning som man får i kraft av hemmaplan så har man riktigt god chans här.

Chelsea åkte som bekant ur Champions League med dunder och brak när PSG tog sig vidare. Costa såg förvisso vass ut men i övrigt var det riktigt blekt. Fabregas ser ut som en skugga av sitt forna jag och vad som har hänt med fjolårets stjärnspelare Hazard kan bara ett äkta Chelsea-fan förklara. Med Terry en bit från storformen saknar man också ledarfigurer på planen.

Everton har Lukaku i storform och den långa belgaren fortsätter att ösa in mål med kraft av sin stora fysik och skarpa målsinne. Den här säsongen har han verkligen växt ut till den matchavgörare som Everton så desperat har behövt de senaste 10 åren. Har han en ordinarie bra dag på jobbet så gör han mins ett mål här.

Vad som också talar för Everton här är att man har haft fler dagar på sig att ladda upp inför matchen. Med ett gäckande resultat i ryggen (förlust mot West Ham senast) så har det garanterat varit starkt fokus på dagens match.

Speltipset på matchen blir ett spännande HT/FT-spel där vi spelar att Everton leder i första halvlek för att sedan vinna matchen. Spelet betalar riktigt bra och passar därför perfekt som en singel.

Speltips: Everton HT/FT, odds 4,00 @Bet365.com.

//Seb