Idag är det dags för omspel i det så uppsnackade mötet mellan Manchester United och Liverpool. Den första matchen på Anfield slutade med seger för Liverpool med 2-0 så det är United som har pressen på sig att leverera nu.

Inför matchen är United favoriter enligt oddssättningen (har ett odds på 2,60). Dock är man en bit från formen och veckans 1-1 mot West Ham efter sen kvittering skrämmer ingen. Flera spelare saknas och man har ingen riktig ledarfigur när Rooney inte spelar. Att man sätter Juan Mata som kapten säger det mesta.

Det som dock talar för United är fördelen av hemmaplan. Liverpool har haft relativt svårt att vinna på Old Trafford och står inför en utmaning här. Man behöver ju dock inte vinna men man behöver nog göra ett mål för att säkra avancemang. Gör Liverpool ett mål måste nämligen United göra fyra!

Personligen tror jag att Liverpool grejar det ikväll. Man har verkligen hittat formen nu och det spel man visade upp mot United senast gav oss verkligen en glimt av vad Klopp kan göra för Liverpool. Man pressade högt och spelade aggressivt över hela planen under 90 minuter. Man gav helt enkelt inte United något andrum! Med effektiv offensiv i form av Sturridge och Firminho har man sedan vad som krävs för att få utdelning för sitt hårda arbete.

Liverpool spelas till fina oddset 2,87!

Speltips: Liverpool vinner matchen, odds 2,87 @Bet365.com.

//Seb