Sverige spelade som väntat en blek match mot Turkiet igår. Förlusten med uddamålet kan knappast ha förvånat någon?

Idag fortsätter olika landslag att spela vänskapsmatcher. En av de mest spännande drabbningarna är den mellan Holland och Frankrike. Två lag som kommer att experimentera en hel del med sina trupper. Frankrike har dock ett markant bättra lag än Holland så här hittar vi en spännande tvåa till dubbla pengarna.

Manager Deschamps har ett väldigt prekärt problem när han ska ta ut sin elva. Han har i stort sett varenda toppspelare tillgänglig. På förhand lutar det åt att man spelar en 4-3-3 uppställning vilket ger ett anfallsvapen i Griezman, Giroud och Martial. Den senare har visat på en stigande formkurva så det ska bli intressant att se hur han reagerar här i landslaget. Hans prestationer var avgörande för att United gick segrande ur Manchesterderbyt förra helgen.

Målvaktspositionen förväntas knipas av Mandana före Lloris. Tottenhams keeper har varit bra men Mandanda är snäppet bättre i grunden och utgör säkert Deschamps förstaval. För Holland står förmodligen Cillessen.

Att Holland inte får förtroendet här beror dels på sin ojämna backlinje där Blind förväntas spela mittback. En position som han inte direkt har glänst i hos United. Därutöver kommer Holland med en relativt oprövad trio på topp (åtminstone tillsammans). Narsingh, Huntelaar och Promes skrämmer ingen!

Det här kniper Frankrike och dubblar insatsen!

 Speltips: Frankrike vinner, odds 2,15 @Bet365.com.

//Seb