bet365

Det blev fina pengar då Frankrike enkelt motsvarade förväntningarna i gårdagens match mot Holland. Med extra kosing att förvalta blickar jag mot dagens kanske intressantaste match. Naturligtvis är det matchen mellan Tyskland och England jag menar. En match som alltid är lika intressant, oavsett om det är tävlingsmatch eller simpel träningsmatch. Rivaliteten är stor och matchen har för många politisk betydelse. Av den anledningen ska man aldrig räkna bort den spänning och den prestige som kretsar kring matchen. Inget lag vill förlora och alla gör sitt yttersta. Ett recept som annars inte är så vanligt i sammanhang av träningsmatcher.

Tyskland är stora favoriter till segern om man ser till spelbolagen. Oddset för ettan ligger på 1.60. Krysset i matchen betalar 3.80 och tvåan står i 5.75. Om favoritskapet ska vara så stort låter jag vara osagt men klart är att historien har visat att den här matchen aldrig har någon självklar vinnare.

Spelet jag går på är en dubbelchans ”X2” till oddset 2,37. England kommer med sådan kvalité på sin trupp att man ska kunna klara av ett kryss. Man har för första gången flera spelare som faktiskt levererar starkt i Premier League och man har en riktigt fin bredd i laget. Med prestige och med vetskapen om att EM stundar så tror jag att man lyfter sig lite extra här. Flera spelare har lite att bevisa om man vill vara startspelare i sommarens slutspel.

Draget är ett spännande spel som får relativt hög insats!

 Speltips: Dubbelchans ”X2”, odds 2,37 @Bet365.com.

//Seb