Första kvartsfinalmatcherna i Champions League (CL) spelades tidigare i veckan och denna lördag 9 april kan vi återigen vända blickarna till fotbollsarenorna när samma lag tar sig an spel i den europeiska ligafotbollen. Samma lag som nu alltså är i hetluften i Champions Leagues kvartsfinaler spelar denna lördag 9 april ligamatcher varefter de sedan i början av nästa vecka återigen möts i sina respektive returmatcher i Champions League. Av de åtta CL-kvartsfinallagen kan vi under lördagen se sju av dem via live stream spela i sina fotbollsligor. Tyvärr kan vi inte få nöjet att se Manchester City i direktsändning då Unibet inte har tillstånd att visa den matchen via Live stream.

Lördagens ligafotboll med CL-lagen direktsänds via live stream på Unibet TV!

Live stream fotboll – Lördag 9 april 2016

kl. 15:30 Stuttgart – Bayern München
kl. 16:00 Real Madrid – Eibar
kl. 17:00 Guingamp – Paris SG
kl. 18:15 Espanyol – Atlético Madrid
kl. 18:30 Wolfsburg – Mainz 05
kl. 19:30 Académica Coimbra – Benfica
kl. 20:30 Real Sociedad – FC Barcelona

Resultaten i Champions League tidigare i veckan;

Tisdag 5 april 2016
FC Bayern München 1-0 Benfica
FC Barcelona 2-1 Atlético de Madrid

Onsdag 6 april 2016
Paris Paris Saint-Germain 2-2 Manchester City
Wolfsburg 2-0 Real Madrid