Oj vilken skräll tyskarna stod för senast när man besegrade Real Madrid med 2-0 i första matchen av två i kvartsfinalen av Champions League. Personligen satte jag ett underspel på Wolfsburg vinna -2,5 mål i matchen till 17,50 gånger pengarna.

Att det kommer att bli lika lekande enkelt den här gången för Wolfsburg är det nog ingen som tänker. Zidane var om möjligt milt rasande över att se sitt lag förlora på det sätt man gjorde så nog kan vi vänta oss ett annat Real Madrid. Dock räcker det med att tyskarna gör ett mål så måste Real göra fyra!

Även om oddset på kryss, tvåa eller dubbelchans är högt och lockande bör det avstås om du är rädd om dina pengar. Real Madrid har inget att förlora och de vet redan på förhand att de förmodligen måste göra fyra mål. Av den anledningen kan vi räkna med en galen offensiv de första 30 minuterna. Man kommer garanterat att försöka skaffa momentum tidigt och gå på knock-out. Med andra ord är det ett säkert spel att Real leder i halvtid.

Det spel som jag väljer handlar dock om Wolfsburg. Jag kommer att lira på att de gör mål i matchen och jag nöjer mig gott med att spela Wolfsburg gör ett mål i matchen. Observera att det är ett precist spel så varken fler eller färre mål går an! Spelet betalar 2,40 gånger pengarna och du hittar marknaden under sektionen ”mål” på matchen hos Bet365.com.

Matchen spelas tisdag kl.20.45.

 Speltips: Wolfsburg gör 1 mål i matchen, odds 2,40 @Bet365.com.

//Seb