Man undrar verkligen var den första matchen mellan Atletico Madrid och Barcelona hade tagit vägen om Torres hade haft nerverna i styr. Tack vare hans smärre vansinne fick Atletico den beklämmande uppgiften att försvara sig med 10 man mot världens bästa offensiv.

Naturligtvis gick det som förväntat och Barcelona kom tillbaka in i matchen och tog tillbaka initiativet. Det som dock gör att hoppet ändå lever någonstans djup där inne för Atletico är att just Torres lyckades göra mål innan han blev skickad av plan. Ett mål på bortaplan kan betyda mycket, åtminstone om Atletico gör ett mål tidigt. Man är trots allt riktigt bra på att spela mot Barcelona så med ett mål i ryggen och då med löfte om avancemang så kan man mycket väl pressa Barcelona till att framkalla mirakel för att klara sig.

Dock kan det såklart lika gärna bli Barcelona som gör första målet och då är matchen mer eller mindre omöjlig för Atletico.

För dig som gillar spel med riktigt bra procentuell chans att gå in ska du definitivt kika in oddsen på Atletico och Barca. Att Barelona leder i halvtid och att man vinner matchen står i 3,60 gånger pengarna. Att man vinner matchen står i 2,25 och att man gör mål i båda halvlekarna betalar 3,50. Personligen går jag för det än mer säkra spelet och lirar seger för Barcelona och pengarna tillbaka vid oavgjort. Det betalar inte lika bra men är säkert till 98%.

Matchen spelas imorgon onsdag kl.20.45.

 Speltips: Barcelona vinner, oavgjort inget spel, odds 1,55 @Bet365.com.

//Seb