Förra veckan satte vi alla 4 säkra matcher på stryktipsförslaget vecka 14 varav ett säkert kryss. Det är också tredje veckan i rad på vårt stryktipsförslag som vi lyckas hitta det säkra krysset. 2 veckor i rad har vi dessutom tippat att kryssmatchen ska sluta 1-1. Den här veckan tar vi också ut ett säkert kryss på kupongen.

Stryktipsförslag vecka 15

Vårt system gav 13 rätt förra veckan men i och med att det var reducerat och inte stämde in så fick vi 12 rätt på en utskriven rad vilket gav dryga 3000 kr. Hade det stämt in hade vi kunnat hämta ut omkring 200.000 kronor vilket 13 rätt gav. Det var 27 stycken lyckliga vinnare som lyckades med den bedriften. Vi fortsätter med samma reducerade system den här veckan. R-9-0-222 som bygger på 9 helgarderingar för 222 kronor och har 11 rättsgaranti. Vi har tagit ut följande 4 matcher.

Tippa på ditt lokala fotbollslag i div 4 hos Nordicbet nu när serierna drar igång till helgen.

erbjudande nordicbet

Match 1. Chelsea – Manchester City (x)

Chelsea har en hel del skadeproblem men kan få tillbaka några spelare till helgen. Willian, Cahill, Matic och Hazard kan med lite tur bli spelklara. Costa återvänder efter avstängning och blir en tillgång för londonklubben. City slog ut PSG i veckan i Champions League och kan om möjligt ha känningar efter den bataljen. Vincent Kompany ser ut att bli spelklar till helgen och den enda som verkar saknas i bortalaget är Sterling. Chelsea normalt sett starka hemma men motståndet är bra och ett oavgjort resulat känns rätt så logiskt här. Så varför inte 1-1 i helgen igen för vårt säkra kryss. Vi spikar krysset i match 1 på veckans kupong.

Match 3. Manchester United – Aston Villa (1)

Aston Villa kommer spela i The Championsship nästa säsong och det är mungiporna ner i laget från Birmingham. United åkte på en tung smäll mot Tottenham senast (3-0) och lär vara revanchsugna här. Dessutom måste man vinna om man ska någon som helst chans att nå en champions league plats. Tycker Van Gaal spelat laget konstigt flera gånger den här säsongen. Kraftfulle Martial ute på en kant istället för central spets. Mata som är en riktig spelfördelare sista tredjedelen har många gånger hamnat ute på en kant istället för centralt bakom forwards. Tycker ändå att det vore väldigt märkligt om man inte skulle vinna över Aston Villa som är ligans i särklass sämsta lag. United pressade Tottenham till en början med tappade allt i andra halvlek. Klass slår omotiverat Villa. Säker etta!

Match 4. Newcastle – Swansea (2)

Newcastle har det jobbigt nu. Förlust med 3-1 borta mot Southampton senast. 1 seger, 1 oavgjord och 8 förluster på de 10 senaste matcherna gör att man är nästsist i tabellen. Personligen gör det lite ont att se Newcastle ligga så illa till som haft en fin histioria och många profiler i klubben. 6 poäng upp till Norwich ovanför strecket med 18 poäng kvar att spela om. Det är så klart en jättesvår uppgift och det har inte blivit bättre av att Coloccini känt av sin gamla skada och därmed är tveksam till spel till helgen. Steven Taylor mittbakskollega med coloccini ser också ut att missa matchen. Swansea har gjort det väldigt bra sista tiden och kommer stärkta från 1-0 seger hemma över Chelsea senast. Laget kan spela avslappnat och blicka uppåt i tabellen. Tvåan känns bra och blir vårt tips.

Match 13. Helsingborg – Falkenberg (1)

Helsingborg åkte på en rejäl smäll borta mot Hammarby (förlust med 5-1) så väldigt svårt att säga var man har laget den här säsongen. Nu möter man ett Falkenberg som inlett säsongen med 3 raka förluster varav två kommit på hemmaplan. Djurgården tryckte tillbaka Falkenberg med 5-0 i Falkenbergs senaste bortamatch. Tror inte att vi kommer få se liknande siffror här men jag tror Helsingborg kommer vara supertaggade inför en fin hemmapublik på Olympia. Henrik Larsson har fortsatt förtroende från styrelsen och det känns som att det lutar åt 3 poäng för hemmalaget. Vi spikar ettan.

stryktipsförslag vecka 15 2016

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Vi tippar reducerat tipssystem som heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Manchester United är hemma mot Aston Villa.
  • Skrällen tror vi att Bristol City kan stå för borta mot Brentford. Bristol har fin form vilket lyft laget på säker mark ovanför nedflyttningsstrecket. Just nu är laget bättre än tabellen visar och tvåan känns kul att ha med på kupongen.
  • Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan
  • Vilket är ert favoritsystem? Matematiskt? Reducerat? Kommentera gärna vilket system ni brukar tippa..

Ja då ses vi på Lördag igen! nånstans…