Gillar du att se fotboll från tyska Bundesliga med exempelvis lag som Bayern München och Borussia Dortmund? Ja då ska du veta att du kan streama alla matcher under hela säsongen helt gratis på bet365 livestreaming. Du kan streama matcherna på alla dina enheter, datorn, plattan och mobilen, var du än befinner dig. Det är det som är så skönt med live streaming. Se matcherna i mobilen när du sitter på bussen, är borta på tjänsteresan, rest på semester eller vad du än gör på resande fot. Och det bästa av allt är att det inte kostar dig ett enda öre. Det du behöver göra är att registrera ett konto hos bet365, tillfälligt sätta in en slant för att aktiivera tillgången till live stream-tjänsten, låta pengar (några kronor) vara kvar på kontot om du vill kunna se all streamad sport som erbjuds dygnet runt alla dagar i veckan hela året. Fint va! 🙂

Streama Tysk Bundesliga Fotboll

Bundesliga 2015/2016

Nu är det ju så att den här Bundesliga säsongen 2015/2016 börjar närma sig sitt slut och det börjar hetta till lite extra för lagen med att under de sista matcherna klara av sina mål, vare sig det är att inte halka ur Bundesliga genom att klara sig ovanför nedflyttningsstrecket, eller kvalificera sig för nästa säsongs europeiska cuper, eller rent av vinna Bundesliga i år. För tillfället har Bayern München segervittring då man ligger sju poäng före värste konkurrenten Borussia Dortmund på andra plats efter tjugonio spelade omgångar. Vi som varit med och streamat matcherna under säsongen har kunnat bevittna mycket underhållande tysk fotboll som kanske har den bästa ligafotbollen i hela världen! Och som om inte det är nog så är de flesta överens om att tysk fotboll har den bästa publikinramningen och härligaste stämningen på läktaren av alla fotbollsliga-matcher i hela världen. Särskilt Borussia Dortmunds hemmamatcher är verkligen värda en stunds tittande från din sida där du utlovat kommer bli sugen på att inte bara se matchen via live streaming utan känna reslusten komma till dig för att boka en resa till en kommande match på plats i Tyskland.