Idag spelas det Premier League i vanlig ordning. För några lag betyder det en relativt angenäm tillställning medan det för andra innebär en match av största betydelse. Just en sådan match – där allt står på spel, står Newcastle för när man tar emot formstarka Swansea. Man måste vinna men minst ta poäng om inte läget kring nedflyttningsstrecket ska bli riktigt risigt. Man måste ifatt Norwich och man måste vinna för att göra det.

Att det är just Swansea som kommer på besök gör inte saken lättare. Swansea vann senast mot självaste Chelsea som innan dess inte förlorat i ligan sedan Hiddink tog över. Med andra ord så är det ett starkt Swansea som gästar St James´s Park för dagen.

Newcastle tvingas åter igen att ställa upp med knackigt lag där bland annat tredjekeepern åter får vakta kassen. Det enda hoppet ställs egentligen till Benitez förmåga att motivera spelarna samt Mitrovic skicklighet att göra mål på huvudet. Dock är båda dessa vapen att jämföra med halmstrån i jakten  på poängen här.

Swansea har flera spelare i form och en av dessa är Sigurdsson. Han gör mål i stort sett hela tiden och är just nu otroligt giftig i anfallsspelet. Särskilt effektiv har han varit på fasta situationer. Dyker läget upp idag gör han med största säkerhet mål.

Det här är en match där hemmalaget måste framåt och det kommer att öppna upp ett redan svagt försvar. 3,30 på seger för Swansea känns riktigt, riktigt bra med andra ord!

 Speltips: Swansea vinner matchen, odds 3,30 @Bet365.com.

//Seb