Arsenal spelar mer eller mindre för allt i dagens match mot Crystal Palace. Topplaget Leicester bara vinner och vinner och Spurs och Man City gör detsamma. Arsenal måste helt enkelt vinna här om inte chansen till titeln ska vara helt borta.

Oddsen för att Arsenal ska gå segrande ur dagens match mot Crystal Palace är dock väldigt goda. Man har vunnit de sex senaste mötena lagen emellan och man har ett riktigt bra lag med idag. Peter Cech förväntas vakta stolparna och flera spelare står och stampar och vill in i laget. Ett fenomen som garanterat gör att de spelare som nu spelar i laget vill visa sig värdiga sin plats.

Arsenal kommer närmast från ett osannolikt 3-3 resultat mot West Ham. En match där man först ledde med 2-0! Palace kommer från ett blekt 0-0 resultat mot Everton.

Det raka segeroddset på Arsenal är för lågt för att spelas. Det som istället lockar är spelet på att Arsenal leder i halvtid och vinner matchen. Det betalar 1,90 gånger pengarna. Att spelet känns lockande beror framför allt på att Arsenal kommer att gå för fullt i matchens inledning och ett scenario likt det mot West Ham är nog att vänta. Den här gången tappar man förhoppningsvis inte skärpan i matchen.

Matchen spelas på Emirates Stadium och avspark är kl.17.00. Har man tur så har Leicester tappat poäng tidigare under dagen!

 Speltips: Arsenal leder i halvtid och vinner matchen, odds 1,90 @Bet365.com.

//Seb