Lördag 23 april kl. 18:15 är det dags för semifinal i FA-Cupen mellan Everton – Manchester United och du ser matchen helt gratis via live streaming på Unibet TV. Manchester United tog sig till semifinal genom att slå ut West Ham i kvartsfinalen och lördagens motståndare Everton vann sin kvartsfinalmatch mot Chelsea med 2-0.

Missa inte heller den andra FA-Cup semifinalen mellan Crystal Palace – Watford på söndag 24 april kl. 17:00 som även den kan ses i direktsändning via gratis live stream på Unibet.

Formen inför FA-Cup mötet Everton – Manchester United

Formen hos lagen är näst intill helt det motsatta i en jämförelse. Manchester United som ligger femma i Premier League är i Premier League-fotbollens formguide snäppet ännu bättre då man innehar fjärde bästa formen av alla klubblagen. Everton som placerat sig som ett mittenlag i årets Premier League säsong slåss där enbart för att förbättra sin placering från sin elfteplats och när vi kommer till lagets form kan vi konstatera att det är en dystrare läsning då de för närvarande är ligans näst sämsta lag sett utifrån de sex senaste spelade matcherna.

Varken Manchester-laget United eller Liverpool-laget Everton har någon fördel av hemmaplan eftersom matchen Everton – Manchester United spelas på Wembley i London. Kl. 18.15 på Lördag är det avspark och vi får alltså i direktsändning se vilket av lagen som tar sig vidare till final i FA-Cupen 2016.

Unibet TV är gratis

För att se direktsänd sport gratis på Unibet behöver du bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot, exempelvis 100kr. Ett tips är att du alltid har minst en krona kvar på Unibet kontot så kan du se direktsänd sport på Unibets live streaming-tjänst dygnet runt alla dagar i veckan. Om ditt konto ändå blir tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streamad sport om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna. Direktsändningarna kan avnjutas såväl i mobilen som datorn och läsplattan.