Det tätnar sannerligen i toppen av Premier League. Ligasegern ser ut att stå mellan Leicester och Tottenham och kampen om CL-platser  står mellan Arsenal, West Ham, Man City och Man Utd. Även Liverpool finns med på ett litet hörn.

Då Man Utd, West Ham, Arsenal och Liverpool vann sina matcher i veckan är det upp till bevis för Man City nu efter sitt poängtapp mot Newcastle (matchen slutade 1-1). Vill man vara garnaterat Cl-fotboll nästa säsong utan att behöva gå hela vägen och vinna CL för att klara det, ja då måste man besegra Stoke på hemmaplan idag.

Pellegrini har enligt presskonferensen lovat att ställa upp med sitt starkaste lag. Även om Stoke inte ser mycket ut för världen just nu (förlust senast med 0-4 mot United) så är det inget lätt lag att köra över. Det kommer att krävas en gedigen insats av City under 90 minuter om det ska gå vägen och spelare som Silva och De Bruyne måste leverera inställning.

Den raka ettan på City yill 1,25 saknar helt spelvärde så den betackar vi oss för. Det som istället är lockande är spelet på att City gör mål i båda halvlekarna. Då bortalaget har ett relativt svagt defensivt facit och då City är motiverat att gå framåt för två mål känns det spelet som klippt och skuret. Du hittar spelet under sektionen ”specialare” när du klickar in dig på matchen hos Bet365.

Matchen startar kl.13.45 idag lördag.

 Speltips: Man City gör mål i båda halvlekarna, odds 1,90 @Bet365.com.

//Seb