Oj vad bra Arsenal var i sin senaste match mot West Brom. Sanchez, Özil och Ramsey hade lekstuga gång efter annan. Det är inte annat än att man undrar varför man inte klarat av att spela på liknande sätt under hela säsongen? Då hade ligasegern legat framdukad på ett fat för Arsenal.

I och med segern så lever hoppet i allra högsta grad om en placering inom CL-platserna. Då det egentligen bara är det kvar att spela för den här säsongen så bör vi kunna räkna med att Arsenal går för fullt nu.

Att få 1,80 gånger pengarna när Arsenal spelar mot Sunderland händer inte så ofta. Att oddset är så pass högt beror naturligtvis på att Sunderland faktiskt spelat till sig någon slags form och att man slåss för sitt liv i Premier League. En förlust kostar på något oerhört men man har heller inte råd att bara plocka en pinne. Tre poäng är det enda som gäller om man vill vara säker på att hamna före Newcastle och Norwich.

I och med att Sunderland behöver spela lite öppnare än normalt så har Arsenal ett perfekt läge att liksom ta matchen ur händerna på Sunderland. Det kommer att finnas mer ytor och det kommer finnas gott om läge att gå framåt då Sunderland behöver göra mål.

Tvåan på Arsenal är söndagens säkraste spel.

 Speltips: Arsenal vinner matchen, odds 1,80 @Bet365.com.

//Seb