Kl.20.45 på tisdag kväll är det många som bänkar sig framför tv-apparaterna. Extra nervöst är det om man är supporter till Manchester City. Laget är nämligen på väg att göra något man aldrig gjort förut, spela en final i Champions League. Att det är nervöst beror dock mest på att det enda hindret man har innan man kommer till finalen är att man måste ta sig förbi självaste Real Madrid med storspelaren Zidane vid rodret.

Real Madrid visade på slagkraft i kvartsfinalen då man till slut la i en högre växel och slog ut tyska Wolfsburg. I första matchen tog man för lätt på sitt motstånd och det resulterade i magplask. Att man skulle göra om samma misstag nu när man besöker England och Man City på Ethiad känns inte troligt.

Förhandsfavoriter är Man City enligt spelbolagen. Detta beror främst på fördelen av hemmaplan för City har verkligen inte imponerat i ligan den senaste tiden. Försvaret har stundtals varit under all kritik och det känns som en utopi att man ska kunna stoppa Ronaldo för att nämna en av alla stjärnspelare i Real. Nej, det odds som lockar bäst i den här matchen är det på bortaseger till 2,45 gånger pengarna. Real kommer från en stark derbyseger mot Vallecano i ligan och förutom tre poäng så hämtade man då in ett underläge på 2-0. Sådant är bra för moralen alla dagar i veckan!

 Speltips: Real Madrid vinner matchen, odds 2,45 @Bet365.com.

//Seb