Om det stundtals var ett litet sömnpiller till match vi fick se igår när City tog emot Real Madrid så är det knappast vad som väntar oss ikväll. Världens kanske bästa defensiv ska möta en av världens bästa offensiv. Atletico Madrid tar emot tyska giganterna Bayern Munchen i den första matchen av två i semifinalerna av Champions League.

Många var nog förvånade över att se hur Atletico nätt och jämt lyckades hålla borta Barcelona från målet med 10 man i den första matchen. Att man sedan skulle kunna växla på offensiven i takt med en fortsatt ramstark defensiv i den andra matchen var det nog än färre som trodde. Till den här matchen ställs man dock mot ett lag som man inte mött överdrivet många gånger tidigare så vi ska nog inte förväntas oss samma glasklara insats.

Vad vi dock kan förvänta oss av matchen är att Atletico kommer att spela lite ursinnigt starkt i försvaret när nu den försa matchen spelas i Madrid. Man vill inte ge Bayern någon fördel av bortamål då man vet hur starka de är hemma på Allianz. Utifrån den aspekten så känns underspelet på 1 asian goalline i första halvlek som ett givet spel. Det blir vinst om första halvlek slutar 0-0 och pengarna tillbaka om något lag vinner med 1-0.

Matchen startar kl.20.45 ikväll!

 Speltips: 1 asian goalline i 1:a halvlek, odds 1,55 @Bet365.com.