Även om ligan redan är avgjord med sensationslaget Leicester som segrare så återstår fortfarande stor spänning i vilka lag som kniper de åtråvärda Europaplatserna och vilka lag som ramlar ur serien. Av den anledningen är lördagens första match väldigt intressant. Den spelas mellan nedflyttningshotade Norwich och Champions League-jagande Man Utd.

På förhand är United stora favoriter och man är det med all rätt. På våren har laget hittat formen och man ser inte längre lika håglösa ut som man en gång gjorde. Försvarsspelet sitter hyggligt och Rooney verkar känna trivsel på offensiv planhalva igen. Det enda som egentligen spökar för United är att man inte vunnit en bortamatch i ligan sedan januari!

Det som naturligtvis också gör matchen är att Norwich spelar för sin fortsatta existens. Man har inte råd med en förlust eller ett oavgjort resultat. Man måste vinna helt enkelt. Dock är det som sagt lättare sagt än gjort, särskilt den här säsongen. Matchbilden bör därför innebära lite mer öppna ytor än vad denna match skulle ge i normala fall.

Norwich har dock endast vunnit en av sina sju senaste hemmamatcher och man har endast vunnit två av de 15 senaste totalt. Med andra ord så är det inte mycket som talar för Norwich.

Bortaspelet på United får inleda lördagen och till oddset 1,83 känns det riktigt trevligt! United mönstrar starkt lag och går för seger.

 Speltips: Man Utd vinner matchen, odds 1,83 @Bet365.com.

//Seb