Leicester har stått för den största skrällen i fotbollseuropa då man tog hem Premier League den här säsongen. Ja, åtminstone största skrällen sedan Malmö lyckades vinna tre matcher i rad i Allsvenskan (ironi för topplagens oförmåga i Sverige).

Man blev klara seriesegrare sedan Tottenham tappat 2-0 till 2-2 på Stamford Bridge i veckan. När man nu tar emot Everton på hemmaplan är det således som mästare. Räkna med att det kommer att vara ett galet firande och en tokhög stämning på läktarna inför, under och efter matchen. Det är första gången i Leicesters historia som man spelar på hemmaplan som mästare i den högsta fotbollsligan i England.

Förutom att man har enorm fördel av att spela på hemmaplan samt den psykologiska fördelen av att spela som mästare så får Leicester tillbaka en spelsugen Vardy på topp. Han gör verkligen skillnad i det här laget och nog är det väldigt troligt att han gör mål idag? För den som är sugen på lite extra deg på kontot är ett målspel på Vardy såleds att rekommendera som sidospel.

Det som annars lockar mest är den raka ettan som betalar nästan dubbla pengarna. Everton är försvagat defensivt och manager Martinez är hårt pressad. Spelarna har agerat omotiverat den senaste tiden och man har inget att spela för. Den enda som håller kvalité just nu är Barkley men en man gör inget lag.

Matchen börjar kl.18.30 ikväll.

 Speltips: Leicester vinner matchen, odds 1,95 @Bet365.com.