Gårdagens båda spel satt lika säkert som förutspått. Man Utd avfärdade Norwich och Leicester kamma hem enkla poäng hemma på King Power Stadium. Hatten av och grattis till er som ryggade gårdagens speltips.

Idag väntar fortsatt flera spännande matcher från Premier League. En av dessa som bjuder på fina odds är den mellan Tottenham och Southampton. Två klubbar som jagar sina respektive poängrekord.

Tottenham blev som bekant bortspelade från guldstriden sedan deras fadäs mot ett svagt Chelsea. Man tappade då en 2-0 ledning och skämde ut sig på och utanför plan med olämpligt uppträdande från flera håll. Dembele är exempelvis avstängd nu och i ytterligare sex matcher efter att ha petat Costa i ögat. Lamela borde också blivit avstängd efter sin fula stämpling på Fabregas. Han kan dock medverka idag om inte Spurs bestämmer sig för något annat.

Med den sorti man gick igenom så tror jag inte att Tottenham är mentalt reda att ladda om här. Southampton går mot en stark säsong och spelar för att säkra spel i Europa nästa säsong. Man har Mané i god form och man vill gärna vinna över Tottenham. Det är nämligen bara mot Tottenham som man inte vunnit över sedan Koeman tog över.

Spelet som jag väljer att backa mina pengar mot är dubbelchansen med fördel Soton. Oddset är bra och spelet känns säkert. Som sidospel väljer jag ett målspel på Mané!

 Speltips: Dubbelchans ”X2”, odds 1,83 @Bet365.com.

//Seb