Idag spelas den sista omgången i Premier League och för somliga lag är omgången mer eller mindre betydelselös. För Manchester United är det dock allvar hela vägen till dess att dagens match mot Bournemouth är slut. Man måste nämligen vinna om man vill ha en chans att spela Champions League nästa år. Detta sedan man misslyckades att förvalta ledningen mot West Ham i förra omgången.

Även om United vinner är det dock inte säkert att man spelar CL. Om man vinner måste nämligen ärkerivalen Man City förlora sin sista match (spelar imorgon söndag).

Det vi kan vänta är således ett taggat och motiverat United som inte har någonting annat att tänka på än seger. Bournemouth är redan klara för spel i PL även nästa säsong och förväntas inte bjuda på något utöver det vanliga.

United kommer med ett starkt lag och mönstrar såväl Rooney som Martial. Till skillnad mot matchen mot West Ham spelar nu United på hemmaplan och man kommer att vilja ta tag i taktpinnen från start. Att man leder i halvtid är högst troligt och United kommer garanterat inte att nöja sig med att leda med ett måls marginal här. Nej, matchen är så viktig för laget och Van Gaal att man kommer att gå offensivt tills man har ledning med minst två mål.

Här har vi ett gyllene läge att spela United leder i halvtid och vinner matchen. Det kan inte bli mer säkert i oddssammanhang!

 Speltips: Man Utd leder i halvtid och vinner matchen, odds 2,10 @Bet365.com.

//Seb