Zlatan spelar på lördag 21 maj sin allra sista match för Paris SG och alla ska då ta farväl av Ibrahimovic på ett fullsatt Parc des Princes i Paris som tar 48 527 åskådare. Och det är inte vilken match som helst heller, PSG möter Marseille i finalen av Franska Cupen, Coupe de France. Du ser matchen på Unibet TV med matchstart kl. 21:00!

I came like a king I leave like a legendDenna avskedsföreställning kommer kantas av hyllningar till Zlatan Ibrahimovic som anses vara en av de största fotbollsspelarna i PSG:s historia och som nu får ta emot fansens ovationer på hemmaplan. Inte bara åskådarna på läktarplats kommer förlja denna match med stort intresse, utan människor från hela världen kommer följa varenda steg Zlatan kommer ta på fotbollsplanen. Som tur är kan alla som inte är på plats på Parc des Princes också se matchen via gratis live stream tv.

Finalen i Franska Cupen 2016 mellan Paris SG – Marseille kan ses i direktsändning på Unibet TV här >>>

I came like a king I leave like a legend har redan blivit smått legendariska ord från Zlatan Ibrahimovic. Och som han har producerat i PSG sedan han kom till klubben 2012. På 122 matcher totalt för PSG har han nätat 113 gånger vilket är ett makalöst fint facit. Då bör tilläggas att han också varit extremt framgångsrik i sina målgivande passningar till övriga lagkamrater under dessa år. Nu återstår bara att se i vilken klubb Zlatan ska fortsätta sin legendariska karriär i? Det ryktades länge om att han skulle gå till LA Galaxy i USA eller att han skulle förbli PSG trogen något år till. Men det har ju Zlatan nyligen uteslutit och de hetaste alternativet på skvallermarknaden verkar nu vara att han nästa säsong ansluter till Manchester United med Wayne Rooney i laget. Kanske kommer en bekräftelse från Zlatan på söndag när han har spelat klart sin sista match för PSG?

 

Missa inte heller FA-Cup Finalen mellan Crystal Palace – Manchester United som även den direktsänds via Live streaming på lördag med matchstart kl. 18:30.