Igår spelades det cupfinaler till höger och vänster i fotbollseuropa. Först tog sig United hela vägen till pokalen efter att ha avgjort matchen i förlängning. Sedan tog Zlatan och PSG hem den franska cupen och avslutningsvis spelade Juventus och Bayern Munchen hem sina inhemska cuper efter två sena avgöranden.

Idag spelas den sista inhemska cupfinalen och den ska avgöra vilket spanskt lag som kan kalla sig vinnare av ”kunga-cupen” Copa Del Rey. I finalen finns (naturligtvis) Barcelona och Europa Leauge-vinnarna Sevilla.

Barcelona är naturligtvis stora favoriter här. Med ett redan bärgat ligaguld är man såklart sugna på att ta hem en dubbel. Att samtliga spelbolag också tror på Barca visar oddssättningen tydligt. Seger för Barcelona står i låga 1,28. Krysset betalar 6.50 och tvåan hela 9 gånger pengarna. För den som gillar att spela på skrällvärde är Sevilla ett spännande spel utan tvekan.

Personligen kommer jag att spela ett spel som fokuserar på Barcelonas offensiv. Med Europas bästa målskytt i Luis Suarez och med ett superstarkt lag så håller jag det som osannolikt att Barcelona ska gå mållösa i någon halvlek. Deras offensiv är helt enkelt för skarp för att det ska hända. Senast när laget var tvingat att vinna för att ta hem ligan så visade offensiven varför den är i en klass för sig och Suarez gjorde hattrick.

Barcelona vinner detta och man kommer att göra mål i båda halvlekarna. Det råder ingen tvekan helt enkelt. Slutresultat 3-1.

Speltips: Barcelona gör mål i båda halvlekarna, odds 1,66 @Bet365.com.

//Seb