Franska Öppna fortsätter idag med ett helt gäng tennismatcher. De mest intressanta matcherna enligt oss att titta på är Mathias Bourgue vs Andy Murray och Tsvetana Pironkova vs Johanna Larsson. Andy Murray startar sin match kl. 14:00 och Johanna Larsson kör igång kl. 15:30.

Du ser matcherna i direktsändning på bet365 live streaming.

Läs även dagens speltips på matchen John Isner mot Kyle Edmund som spelar senare idag. Gårdagens speltips på vinst för Facundo Bagnis satt ju fint! 🙂

Tsvetana Pironkova vs Johanna Larsson

Johanna Larsson rankad 62 i världen tar sig kl. 15:30 an 102-rankade bulgariskan Tsvetana Pironkova.  Det här är Johannas andra match i årets Öppna Franska och i första matchen slog hon polskan Magda Linette med 2-1 i set. Och det kan nu verka som en relativt lätt uppgift för Johanna att slå Tsvetana i andra omgången men faktum är att Tsvetana i sin första match slog italienskan Sara Errani som är rankad som nummer 18. Tuff match kan alltså väntas i eftermiddag!