På lördag spelas Champions League-finalen mellan de två spanska giganterna Real Madrid och Atletico Madrid. En final som återspeglar den som spelades för några år sedan. Då var det kungalaget Real som gick segrande efter en tät match. Med det i åtanke kan vi räkna med en otroligt spänd och het match när de båda lagen nu möts igen.

Atletico Madrid är förmodligen det lag vid sidan av Barcelona som är bäst lämpat att möta Real Madrid. Man har mött Real flera gånger den här säsongen och man har bra koll på spelidé och taktik hos motståndarna. Därtill har Atletico en gruvlig revansch att ta ut!

Oddsen på matchen vittnar om en knapp fördel för Real Madrid (som står som hemmalag). Den raka ettan betalar 2.50 gånger pengarna men oddset kommer förmodligen att gå ner ju närmare finalen vi kommer. Krysset betalar 3,10 och den till finalen spännande tvåan betalar hela 3.30 gånger pengarna.

För det är just på Atletico som jag tänker placera mina pengar. Man har ett starkt lag som är fullt av motiverade spelare som i sin tur drivs på av en galet engagerad coach. Atletico har spetskvalité i anfallet och man har Fernando Torres som är expert på att göra mål på Real Madrid.

Lägger man till revanschlustan och Atleticos ramstarka defensiv så är det ett mycket spännande spel att lira bortalaget till 3,30 gånger pengarna!

Speltips: Atletico Madrid vinner matchen, odds 3,30 @Bet365.com.

//Seb