Vem vinner herrfinalen i Franska Öppna 2016? Världsettan i tennis Novak Djokovic eller världstvåan Andy Murray?

Båda spelarna tog sig till final tämligen komfortabelt. Att Novak Djokovic skulle göra det relativt enkelt i sin semifinal mot österrikaren Dominic Thiem (6–2, 6–1, 6–4) var inte överraskande på något sätt men att Andy Murray gjorde det på nästan samma övertygande sätt i sin semifinal mot fjolårsvinnaren schweizaren Stan Wawrinka (6–4, 6–2, 4–6, 6–2) var det fler som höjde ögonbrynen åt. Men hur söndagens final mellan Novak Djokovic och Andy Murray kommer sluta blir i det närmaste en gissningslek. Vi tror på en oerhörd jämn kamp här. Varken Novak eller Andy har vunnit Franska Öppna tidigare.

Novak Djokovic – Andy Murray speltips

Med tanke på hur jämna Novak Djokovic – Andy Murray just nu är spelmässigt och att båda kämpar för sin första triumf i Franska Öppna gör att utgången av finalen är oviss. ATP rankingen bekräftar deras jämnhet med innhavandet av första respektive andra platsen. Dock ska beaktas att Novak Djokovic har nästan dubbelt så många inspelade ATP poäng som Andy Murray det senaste året samt är i sin tredje raka final i Franska Öppna vilket ger Novak favoritskapet till årets titel. Vi tycker dock ovissheten av utgången samt det låga oddset 1,30 på seger för Djokovic gör ett vinnarspel ointressant. Däremot finner vi intresse i spel på att det kommer bli fler än 38,5 games i matchen till oddset 1,83 hos bet365. Så med andra ord hoppas vi på en tuff och jämn kamp i finalen.

Match: Novak Djokovic – Andy Murray
Turnering: Franska Öppna
Datum: Söndag 5 juni
Matchstart: kl. 14:00
Speltips: Över 38,5 games
Odds: 1,83
Spelbolag: bet365

Se juni erbjudanden från bet365 här >>>