Vi är mitt uppe i finalspelet i NBA basketen mellan Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors. Efter två spelade matcher står det 2-0 i matcher till Golden State Warriors. På torsdag 9/6 tidig morgon kl. 03.00 svensk tid spelas nästa match och du kan se matchen i direktsändning på bet365 live streaming!

Speltips Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

De första två matcherna spelades på Golden State Warriors hemmaplan och kan förstås ha bidragit en del till att just Warriors vann båda matcherna på ett övertygande sätt. Nu är det bortaplan som gäller och läktaren kommer bytas ut mot Cleveland Cavaliers fans. Men vi tror att det var betydligt mer än bara hemmafansens hejarop som gjorde så att Warriors kunde vinna de två inledande matcherna. I Golden State Warriors finns tre stjärnspelare som befinner sig i makalös form och fullkomligt öser in poäng. Trion Shaun Livingston, Point guarden Stephen Curry och framförallt Power forwarden Draymond Green är helt enkelt hetast i basket USA just nu tillsammans med Cavaliers megastjärna LeBron James. LeBron är visserligen också i kanonform och är absolut bäst i sitt lag men tyvärr är han lite för ensam om att producera den mängd poäng som behövs för Cleveland. Golden State Warriors var totalt överlägsen i sin grupp Pacific Division och Western Conference denna säsong med endast nio förluster på 82 spelade matcher! Oddset 1,86 hos bet365 för Warriors seger är alldeles för högt för att inte spelas i denna finalmatch nummer tre.

Se här höjdpunkterna från senaste matchen för några dagar sedan:

Basketmatch: Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors
Basketliga: NBA
Datum: Torsdag 9 juni 2016 (natten mellan onsdag och torsdag)
Matchstart: kl. 03:00 (svensk tid)
Speltips: Seger för Golden State Warriors
Odds: 1,86
Spelbolag: bet365
Live streaming / TV: bet365

Om bet365 live streaming:
Spelbolaget bet365 är en av världens ledande aktörer inom livestreamad sport. Varje år direktsänder bet365 tusentals fotbollsmatcher och andra idrottsevenemang via tjänsten bet365 Livestreaming.
För att se de direktsända matcherna på bet365 krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

Draymond Green i Golden State Warriors visar musklerna.