Ikväll är det äntligen dags för Sverige att kliva in i EM-turneringen. Man får ses som knappa favoriter mot Irland. Zlatan medger att han är i sitt livs form och det är inte så konstigt om man ser tillbaka på den säsongen som han haft i PSG. I hans budskap i de intervjuer som han har gett så ser det ut som att han kommer starta på topp tillsammans med Marcus Berg. Berg som mognat i sitt spel har också en bra säsong bakom sig och de båda anfallarna startade senast i genrepet mot Wales.

1 timme innan matchstart släpps startelvan och troligtvis får vi se Zlatan/Berg på topp. För mig är det mycket troligt att Zlatan kommer hitta Berg på djupet för ett mål i matchen. Reken lämnas in hos spelbolaget bet365.

Vi tippar att Marcus Berg gör mål i matchen till oddset 3.60 @bet365

Berg gör mål mot Irland

Ikväll finns det hel del godis att ta del utav om man gillar spel och betting. Här presenterar vi några av de höjda odds som erbjuds på Sverige Irland.