Sverige fick igår oavgjort mot Irland och ska väl i ärlighetens namn vara ganska nöjda med att Sverige fick en pinne med tanke på spel och målchanser. Och när man strax efteråt fick se stormatchen Belgien – Italien kändes det som om en omöjlighet att vi ska gå vidare, men men, under har skett förut, för att dra till med en gammal floskel. Trots att gårdagen inte infriade våra förhoppningar om tre svenska poäng så har vi nytt svenskintresse idag att se fram emot. För idag riktar vi istället in oss på vårt grannland Island som gör sitt första framträdande någonsin i EM/VM sammanhang. Betänk det och ni förstår hur stor den här premiärmatchen är för Island. Med Lars Lagerbäck vid rodret som tränare har man nått Isländsk fotbolls största framgång någonsin genom att bara ta sig till EM. Nu återstår att se om EM:s genom tiderna minsta fotbollsnation kan skapa en saga i Frankrike? På motståndarsidan i kvällens match står ett av Europas bästa fotbollsnationer Portugal med kanske världens bästa spelare Cristiano Ronaldo.

Lars Lagerbäck kung av Island

Lars Lagerbäck kung av Island

 

Dagens EM-matcher och TV-kanaler 14 juni:

Österrike – Ungern, kl. 18.00 TV4
Portugal – Island, kl 21.00 SVT

Dag 5: Odds-boostar på Fotbolls-EM 14/6

 

BETWAYS ODDS-BOOSTAR 14 JUNI

Österrike – Ungern: Adam Szalai (Ungern) Att träffa målramen till oddset 13:00
Österrike – Ungern: David Alaba (Österrike) Gör mål från utanför straffområdet till oddset 14,00
Österrike – Ungern: Marc Janko (Österrike) Gör mål på nick till oddset 12,00
Portugal – Island: Cristiano Ronaldo Att träffa målramen till oddset 9,00
Portugal – Island: Gylfi Thor Sigurosson Gör mål från utanför straffområdet till oddset 15,00
Portugal – Island: Nani & Ricardo Quaresma Båda gör mål till oddset 10,00

TILL BETWAY HÄR >>>

 

UNIBETS ODDS-BOOSTAR 14 JUNI

Österrike – Ungern: Balazs Dzsudzsák (Ungern) gör mål till oddset 9,00
Portugal – Island: Cristiano Ronaldo första målskytt till oddset 4,00
Portugal – Island: Över 3,5 mål i matchen till oddset 5,50

Unibet info: Unibet erbjuder boostade odds varje dag under EM med upp till tre boostar per match! Unibet har en marknadsledande återbetalning både på pre-match och live-spel under EM – vi har utökat våra bettyper så som spelarspecialer, spelarkort, spelarmål & assister, statistikspel skott på mål, offsider och mycket mer. Dagliga odds-boostar blir tillgängliga från kl. 21.00 föregående dag och fram till avspark och dina spel måste läggas via Unibet Kampanj i oddslobbyn! Se regler och villkor på Unibets kampanjsida: Dagliga odds-boostar på EM.

TILL UNIBET HÄR >>>

 

BETSSONS ODDS-BOOSTAR 14 JUNI

Portugal – Island: Portugal vinner och Cristiano Ronaldo gör mål till oddset 2,35
Österrike – Ungern och Portugal – Island: Österrike vinner och båda lagen gör mål i matchen Portugal – Island till oddset 3,80

TILL BETSSON HÄR >>>

 

BETSAFES ODDS-BOOSTAR 14 JUNI

Österrike – Ungern: Österrike vinner och båda lagen gör mål till oddset 3,50
Portugal – Island: Portugal vinner och Ronaldo gör mål till oddset 3,00

TILL BETSAFE HÄR >>>

 

OBS! Läs alltid igenom varje spelbolags Regler & Villkor innan du spelar odds. Vill också informera om spelbolagens välkomstbonusar när du registrerar dig som ny spelare. Där finns allt från riskfria spel till generösa insättningsbonusar!