liveodds erbjudande em 2016 frankrike

Italien tar sig an Sverige i EM 2016 på fredag den 17 juni och i samband med det anordnar bet365 ett riskfritt iveoddserbjudande för att öka spänningen ytterligare.

Hur tar du del av liveoddspelet hos bet365?

Placera ett spel före matchstart på Italien mot Sverige så belönar bet365 dig med ett riskfritt Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.
För att kvalificera dig till ett riskfritt Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan Italien – Sverige har avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRST placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (maximal återbetalning 250 kr*).
Då mer än ett Liveoddsval placeras på samma spelkupong, kommer det riskfria spelet anses vara det som står först på spelkupongen. Samtliga spel måste betalas för, och placeras, på vanligt vis. Spel som helt, eller delvis, har stängts exkluderas från detta erbjudande.
Som alltid har du gott om spelalternativ att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Hörnor i matchen, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.
Med ett stort utbud av marknader före match, Liveoddsmarknader samt ett fantastiskt Liveoddserbjudande, så får du ut maximal spänning och njutning när du tippar på fotboll hos bet365.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ylE_CLWSylk[/youtube]

Regler och villkor för liveoddserbjudandet

 1. Detta erbjudande gäller för spel som placeras på matchen mellan Italien och Sverige i EM 2016, som spelas på fredag den 17 juni 2016.
 2. Värdet på det riskfria spelet blir lika stort som insatsen på det största singelspelet som du har placerat före matchstart på matchen mellan Italien och Sverige i EM 2016, som spelas på fredag den 17 juni 2016, upp till som mest 250 kr*. Spel före matchstart som stängs, helt eller delvis, med hjälp av funktionen Stäng spel kvalificerar sig inte till detta erbjudande, vare sig de har stängts innan matchstart eller under pågående spel. Det största spelet innan matchstart som inte har stängts, helt eller delvis, med funktionen Stäng spel kommer att vara kvalificerande (upp till 250 kr*).
 3. Det riskfria spelet är det första singelspelet placerat med Liveodds på matchen mellan Italien och Sverige i EM 2016, som spelas på fredag den 17 juni 2016. Stänger du ditt första singelspel på Liveodds, helt eller delvis, genom att använda funktionen Stäng spel, förlorar du rätten att ta del av detta erbjudande.
 4. Notera att ”före matchstart” definieras som spel vilka har placerats före avspark på matchen mellan Italien och Sverige i EM 2016, som spelas på fredag den 17 juni 2016. Liveodds är spel som placeras efter att avspark har skett i matchen.
 5. Både spel före matchstart samt Liveoddsspel måste betalas för och placeras på vanligt vis. Ifall ditt riskfria spel går förlorat har vi som mål att återbetala din insats till ditt konto inom tre timmar från det att matchen avslutats. Största möjliga riskfria spel per kund är 250 kr*.
 6. Då fler än ett val görs på samma spelkupong för Liveodds räknas det riskfria spelet som det val vilket står först på spelkupongen.
 7. Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.
 8. Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.
 9. bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.
 10. Kunder som bor i följande länder kvalificerar sig inte till detta erbjudande: Albanien, Armenien, Bangladesh, Bulgarien, Georgien, Indien, Italien, Kazakstan, Kina, Kroatien, Lettland, Litauen, Malaysia, Makedonien, Moldavien, Polen, Rumänien, Ryssland, Serbien, Slovakien, Slovenien, Taiwan, Tjeckien, Ukraina, Ungern, Uzbekistan, Vietnam, Vitryssland.
 11. Alla bet365:s erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.

Erbjudandet om ett riskfritt livoddsspel hos bet365 gäller för så väl nya som för gamla kunder. Nu håller vi tummarna att Sverige vinner på fredag!

”IN MED BOLLEN I MÅL”