England var snuddande nära att ro iland mästerskapets första trepoängare. Istället blev det oavgjort, 1-1 mot Ryssland efter att man släppt in ett snöpligt mål i slutminuterna. Det som dock var spännande att se var hur England verkligen spelade som ett lag. Man mer eller
mindre dominerade matchen från början och hade med lite skärpa kunnat avgöra redan i första halvlek.

Med en inspelad poäng behöver man nu gå för tre poäng när man tar emot Wales. Med tanke på Wales starka förstamatch så blir det dock ingen enkel uppgift. Wales tar man inte lätt på, det visade man mot Slovakien. Bale har redan gjort mål och ser relativt vass ut. Wales kommer att sälja sig ofantligt dyrt här och då man har riktigt bra koll på det engelska laget och dess spelare så kommer det att krävas något alldeles extra av England för att vinna.

Ett spel som verkligen känns spännande på matchen är krysset som betalar 4,20 gånger pengarna. England kommer att ha bollinnehav och man kommer förmodligen att tillåtas spela relativt opressat. Wales ligger på kontring och med Bale har man gott om speed när tillfälle väl ges.

Vid sidan om det raka krysset finns det också fint spelvärde i att båda lagen gör mål samt att matchen slutar 1-1. Bale blir målskytt för Wales och Lallana gör mål för England.

Matchen startar kl.15 och sänds på SVT.

Speltips: Kryss i matchen, odds 4,20 @Bet365.com.