Ukraina imponerade stort trots förlusten med 2-0 mot Tyskland. Man var ruggigt när att skaka om de tyska giganterna och hade flera farliga chanser i matchen. Med sina offensiva yttrar och hög press störde man tyskarnas anfall gång på gång.

Med noll inspelade poäng så behöver Ukraina plocka tre poäng nu när man möter Nordirland. Allt annat vore en total besvikelse och ett statement på att man inte har i EM att göra. Nordirland är utan tvekan turneringens sämsta lag än så länge. I den senaste matchen mot Polen lyckades man inte skapa en enda farlighet på hela matchen.

Med sin offensiva kraft och med spelare som verkligen kan slå ut sin motståndare en mot en kommer Nordirland att få det riktigt tufft här. Yarmolenko och Konyoplyanka har en riktigt hög högstanivå och om det är några som kommer att visa vägen för Ukraina så är det dom båda.

Huvudspelet till matchen mellan Ukraina och Nordirland är att Ukraina vinner -1 hcp till oddset ”CCC”. Som sidospel till matchen liras målspel på ovan nämnda spelare. Att detta skulle sluta som något annat än stark hemmaseger för Ukraina känns inte särskilt troligt. Med tre inspelade poäng kommer den sista matchen mot Polen att bli avgörande.

Matchen spelas kl. 18 och visas på TV4.

Speltips: Ukraina vinner -1 asian hcp, odds 2,05 @Bet365.com.