Dagens första match är förmodligen den mest spännande för oss svenskar. Matchen är naturligtvis den mellan Italien och vårt svenska landslag. Två lag som har en härlig historia tillsammans och som båda skulle må väldigt gott av tre poäng.

Italien kommer från en överraskande men mycket stark seger mot Belgien. Man visade upp en ruggig effektivitet och med defensiven från Juventus såg man till att eliminera Belgien utan vidare problem. Visst, Belgien var inte bra i matchen och spelare som Lukaku underpresterade grymt. Dock kan man inte komma ifrån att Italien spelade sprudlande trots sin nedskrivna trupp.

Italien är stora favoriter till segern och det märks på oddssättningen. Dock får man säga att ettan på Italien betalar riktigt bra då den i dagsläget står i 1,90 (kommer dock att sjunka ju närmare avspark vi kommer). Krysset står i 3,20 och om Sverige vinner betalar oddset 5,25.

Italien förväntas spela med samma lag med eventuell passus för Eder på topp. Vi kommer säkerligen att få se samma typ av formation som Italien hade mot Belgien.

Även om Italien är det bättre laget så måste Sverige ta poäng här då man kan ställas inför en ödesmatch mot Belgien som möjligtvis kommer att behöva vinna för att gå vidare. Med lite tur, defensiv skicklighet och ett nytt mirakel-mål av Zlatan så kan Sverige kanske skrälla till det? Den här matchen tippas med mycket hjärta bakom och därför bankas 3,20 på skrällkryss!

Speltips: Oavgjort i matchen, odds 3,20 @Bet365.com.

//Seb