bet365

Det blev till slut förlust för det svenska laget mot Italien igår. 0-1 innebär att Sverige måste vinna den sista matchen mot Belgien för att gå vidare (tesen om 0-0 resultat kommer garanterat inte att hålla). Dock finns det all anledning för oss svenska supportrar att hålla ögonen på matchen Belgien – Irland. Ett tungt resultat för Belgien och Sverige får möta det högst rankade laget i världen under enorm press. Belgien behöver vinna och Sverige behöver vinna. Kan det bli jobbigare än så?

Risken att det också blir så håller jag som stor. Irland går mot ett starkt mästerskap och kommer att sälja sig dyrt här. En poäng kan ta dom till EM så det finns mycket att spela om.

Belgien har en hel del att bevisa efter den svaga inledningen på mästerskapet. Den enda som såg pigg ut i Belgien var egentligen Hazard. En spelare gör dock inget lag och om inte Belgien får igång sitt anfallsspel så lutar det åt kryss i detta möte.

Belgien är stora favoriter att vinna enligt spelbolagen. Det ger ett starkt odds på kryss och tvåa. Vad sägs exempelvis om 3,50 på oavgjort? Personligen kör jag ett litet garderingsspel ”X2” då det finns en chans att Irland kammar hem alla tre pinnar här!

Matchen Belgien – Irland är först ut idag och startar kl.15.00.

Speltips: Dubbelchans ”X2”, odds 1,80 @Bet365.com.

//Seb