Kl.15 idag spelar Frankrike mot Irland i åttondelsfinalen. Matchen kommer att få hela Frankrike att koka om det blir seger. Just seger är också det ända som räknas när ett av de formstarkaste lagen i denna turnering ska ta sig an de hårdföra Irländarna.

Förra matchen som Frankrike spelade var inte direkt någon fröjdefull syn. Då fick vi se ett Frankrike på sparlåga som gjorde en liten alibi-insats för sin publik. Det som dock var kul att se var hur Pogba nu ser ut ha växt in i turneringen. Han kan garanterat ställa till oreda mot ett stabbigt Irländskt försvar.

Frankrike förväntas stoppa tillbaka Payet, Giroud och Kanté i startelvan. Tre spelare som med enkelhet skulle gå in i det Irländska laget. I övrigt är det ett helt franskt lag som kommer till spel efter nästan en veckas ledighet. Man har kunnat fokusera på åttondelsfinalen en längre tid och bör således kunna axla den press som laget har på sina axlar. Med Payet i storform och Pogba som mittfältsgeneral bör Frankrike ha vad som krävs för att luckra upp ett defensivt inriktat Irland.

Frankrike är helt klart en intressant banker och kommer att spelas tungt som singel och som grund i en oddskombo. Segeroddset ligger i dagsläget på 1,47 gånger pengarna men det kommer att slashas närmare matchstart. Vill du lira till detta odds behöver du således skynda dig på.

Frankrike vinner denna kamp med enkelhet. Ska vi säga 3-0?

Speltips: Frankrike vinner matchen, odds 1,47 @Bet365.com.

//Seb