Ikväll är det två stycken hyperintressanta matcher i EM. Dels stormötet mellan Italien – Spanien som har matchstart 18.00. Sen ikväll möter England Lasse Lagerbäcks Island med matchstart 21.00.

Har Island någon chans? Ja absolut. Defensiven är det inget fel på och allt att vinna kan göra att det blir svårt för England att bryta ner ett vilt krigande Island. Island skriver historia i varje match som de lever kvar i den här turneringen. Ska man lyckas slå England så är det samma strategi som gäller sen tidigare vilket innebär ett väldigt lågt försvarsspel.

England Island Speltips

Tycker det är väldigt svårt att tippa utgången i den här matchen men en sak känns rätt så säker och det är att England kommer föra spelet och ligga på för att få hål på islänningarna. Logiskt är att man kommer skapa väldigt mycket mer chanser och framförallt få till fler hörnor än Island. Frågan är hur många fler hörnor som man lyckas skapa?

Vi har valt att spela på att England får minst 5 hörnor mer än Island i matchen. För detta spel finns det ett handicap spel hos bet365.

England -4 hörnor tippas @bet365 till oddset 1.90

handicapspel england island
Du kan läsa mer om hur handicap spel fungerar här!