Tidigare erbjöd spelbolaget Betfair alla nya kunder 350 kr i riskfritt spel eller en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kr för sport och odds.

Välkomstbonus upp till 2000 kr

Vi har bland annat skrivit en guide om riskfritt spel på spel och betting där man utgår från spelbolaget betfair. Där kan du utnyttja spelbolagens insättningsbonusar och därefter spela dem mot varandra. Betfair som spelbolag är unikt på så vis att du kan vara din egen bookmaker. Du kan t.ex boka matcher och välja att något inte ska inträffa. T.ex att ett lag inte ska vinna matchen och då vinner du på att det andra laget vinner eller om det blir oavgjort. Mycket av detta tar vi upp i vår guide om riskfri betting som vi länkat till ovan. Nu kommer guiden ge mer utrymme för högre insatser för de som vill i och med att betfair höjer sitt välkomsterbjudande.

Det tidigare välkomsterbjudandet hos betfair låg på 100 % upp till 1000 kr vilket är helt okej det också. Man behöver så klart inte utnyttja hela välkomstbonusen utan man kan göra en insättning på t.ex 100 kr och automatiskt få 200 kr på sitt spelkonto.

Besök betfair och läs mer om 100 % välkomstbonus upp till 2000 kr här.

Betfair 2000 kr

 

INKÖPSVILLKOR 

 • Öppna ett konto med koden ZSKAAM och sätt in minst 100kr
 • Hämta din bonus från kampanjsidan, upp till 2000kr
 • Omsättningskrav på 5 gånger gäller, samt regler och villkor

HUVUDSAKLIGA REGLER OCH VILLKOR

 • Du måste ha avslutade spel (exklusive spel där Cash Out använts) till ett värde av 5 gånger ditt kvalificerade inköps- och bonusvärde innan du kan göra ett uttag.
 • Ditt inköpsvärde används först, och ifall du avbryter får du tillbaka ditt resterande inköpsvärde till ditt huvudkonto.
 • Spel som inte innehåller minst ett val med odds 1.50 eller högre räknas inte till omsättningskravet.
 • Du kommer inte att kunna ta ut din bonus och/eller vinster genererade från din bonus om du inte har slutfört omsättningskravet inom 90 dagar.
 • Se fullständiga regler och villkor nedan.

FULLSTÄNDIGA REGLER OCH VILLKOR

Köp in dig med 100kr eller mer via kampanjhubben för att kvalificera dig för en bonus på 100%. Den maximala bonusen som kan ges ut är 2000kr. För att undvika missförstånd: För att få en bonus på 2000kr binder du upp 2000kr av dina egna pengar fram tills att omsättningskravet är uppfyllt, dina egna pengar används först.

 1. Dina egna pengar och bonusen på 100% utgör det totala bonusvärdet i ditt bonussaldo. Du behöver spela för det totala bonusvärdet 5 gånger på giltiga marknader på sport innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen behöver även vara avslutade. Dina egna pengar används först.
 2. Detta erbjudande gäller endast för spel placerade via en dator, mobil eller surfplatta. Spel som har placerats med vår tjänst telefonbetting kvalificerar sig inte för erbjudandet och räknas inte till omsättningskraven.
 3. Du måste ha avslutade spel till ett värde av 5 gånger ditt kvalificerade inköpsvärde (med ett tak på 2000kr) och bonus innan vinster och bonusvärdet blir uttagbart – spelen måste även vara avslutade.
 4. Detta erbjudande gäller endast för spel placerade via en dator, mobil eller surfplatta.
 5. Du behöver spela för det totala bonusvärdet 5 gånger på giltiga marknader på sport.
 6. Spel som har placerats med vår tjänst telefonbetting kommer inte att kvalificera sig för detta erbjudande eller räknas till några omsättningskrav.
 7. I de fall där omsättningskraven för detta erbjudande inte har mötts inom 90 dagar kommer de pengar som finns i ditt bonussaldo att förbrukas och det som finns kvar av dina egna pengar förs tillbaka till ditt huvudkonto.

NÄR STÄNGS ERBJUDANDET?

 1. Alla kvalificerande spel måste vara avslutade innan bonusen utgår.
 2. Erbjudandet stängs 23:59 brittisk tid den 31/05/2017
 3. Detta erbjudande är endast tillgängligt för kunder bosatta i Sverige.
 4. Cash Out är tillgängligt på spel från bonussaldot och vinsterna förs tillbaka till bonussaldot enligt reglerna ovan. Efter att Cash Out har använts räknas inte spelen mot omsättningskraven.
 5. Virtuella sporter räknas inte till omsättningskravet.
 6. Startpris (SP) räknas inte till omsättningskravet.
 7. I de fall där spel har avbrutits, ogiltigförklarats, blivit avvisade eller när en häst inte startar kommer insatsen föras tillbaka till saldot och räknas inte till omsättningskravet.
 8. Om du avbryter din bonus: Om du avbryter bonusen efter att du accepterat den men innan du har slutfört omsättningskravet kommer pengarna i ditt bonussaldo att förbrukas förutom eventuellt kvarvarande saldo från dina egna pengar – detta förs tillbaka till ditt huvudkonto.
 9. Du kan endast ha en aktiv bonus åt gången. För att acceptera en annan bonus måste den aktiva bonusen först fullföljas eller avbrytas.
 10. Alla vinster förs över till ditt bonussaldo fram tills att omsättningskraven har uppnåtts (om en del av insatsen tagits från hvudkontot täcks denna först).
 11. Om bonussaldot hamnar på noll eller om bonusen utgår stängs bonusen och inga pengar förs över till huvudkontot.
 12. Detta erbjudande kan inte användas i kombination med något annat välkomsterbjudande för nya kunder.

VILKA SPEL GÄLLER ERBJUDANDET FÖR?

 1. Singelspel som placerats med lägre än 1.50 räknas inte till omsättningskraven. Vid spel på multiplar måste minst ett val ha oddset 1.50 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
 2. Endast det första spelet som placeras på en viss kombination av marknad/event, både innan eventet och live, räknas till omsättningskravet. Spel som placeras i efterhand på andra val inom samma marknad på eventet räknas inte till omsättningskravet. Denna regel tillämpas tillsammans med andra regler. Ett exempel: Ett spel på att Liverpool vinner över Manchester United till oddset 1.50 räknas till omsättningskravet, men ett spel som läggs efter detta på att Manchester United vinner över Liverpool, vare sig innan eller under matchen, räknas inte till omsättningskravet. Om ditt första spel på en viss kombination av marknad/event har ett odds under 1.50 så räknas inte detta eller något senare spel på samma marknad i eventet till omsättningskravet.
 3. När någon regel bryts för erbjudandet eller när det finns bevis för att en serie av spel har placerats av en kund eller en grupp av kunder vilka på grund av en insättningsbonus, förhöjd betalning, gratisspel, riskfritt spel eller annat kampanjerbjudande resulterar i en garanterad vinst för kunden oberoende av resultatet på spelen förbehåller BETFAIR rättigheten att återta bonusen från dessa erbjudanden och att antingen återställa spelen med korrekt odds, ogiltigförklara gratisspelen eller de riskfria spelen eller ogiltigförklara spel som placerats med insättningsbonusen. Utöver detta förbehåller BETFAIR rättigheterna att ta ut en administrationsavgift av kunden som kan uppgå till värdet av insättningsbonusen, gratisspelet, det riskfria spelet eller en annan betalning för att täcka administrativa kostnader. Vi förbehåller även rättigheten att begära att kunder förser oss med tillräcklig dokumentation för att bekräfta dennes identitet innan vi ger ut en bonus, gratisspel, riskfritt spel eller annat erbjudande eller kampanj till deras konto.

FÖR ICKE PROFESSIONELLA SPELARE

 1. Alla erbjudanden från BETFAIR är avsedda för spelare som inte spelar professionellt. BETFAIR kan när som helst begränsa kunder från att delta helt eller delvis från kampanjer eller erbjudanden.
 2. Alla erbjudanden är begränsade till ett per person, familj, hushållsadress, e-pstadress, telefonnummer, kontonummer (t.ex. kredit- eller bankkort, NETeller etc), per delad dator, t.ex. ett offentligt bibliotek eller arbetsplats. Vi förbehåller rättigheten att ta tillbaka tillgängligheten för alla eller något erbjudande till en kund eller grupp av kunder när som helst. Erbjudanden gäller endast för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar hos BETFAIR.
 3. BETFAIR förbehåller rättigheten att ändra, avbryta, ta tillbaka eller inte ge ut erbjudanden när som helst.