Liverpool FC spelar ikväll träningsmatch mot League One laget Fleetwood Town och du kan streama matchen live helt gratis på bet365 med matchstart kl. 20:00. Nu ni alla Liverpool fans, nu är förberedelserna för Premier League igång på fullt allvar!

Vill du veta mer om hur live stream fungerar, vad som krävs för att se direktsänd sport gratis och vilket utbud spelbolagen erbjuder så ska du läsa vårt inlägg om live stream här.

Jürgen Klopp förbereder Liverpool inför säsongsstart

Jürgen Klopp som tog över tränarrollen i oktober förra året efter Brendan Rodgers har ledningens förtroende vilket hans nyligen förlängda påskrivna kontrakt är ett bevis på. Och nu är den så viktiga försäsongsupptakten i full gång där nyförvärv ska testas och spelas ihop med etablerade lagmedlemmar. Det är just det här som är så intressant att titta på. Resultat är inte riktigt lika viktigt just nu utan det är att se vilket spelsystem man ska satsa på och hur de enskilda spelarna presterar och klarar att anpassa sig till Klopps spelidé.

Föregående säsong slutade Liverpool på åttonde plats i Premier League vilket föranleddes av en urdålig säsongsstart med dåvarande tränaren Brendan Rodgers vid rodret. Man spottade upp sig något med Klopp hållandes i taktpinnen. Men naturligtvis var det inte alls ett tabellresultat man tyckte var acceptabelt för en klubb som Liverpool då man två år tidigare var hiskeligt nära att vinna Premier League men föll på målsnöret och blev tvåa istället. Drömmen om guld finns där även om Premier League är ett getingbo av högkvalitativa lag och där många har möjligheten att vinna. Se bara Leicesters bragdsäsong. Senast Liverpool blev engelska ligamästare var 1990.

Vi drömmer oss i detta videoklipp tillbaka lite till Liverpools glansdagar på 1970- och 80-talet.

Liverpool övergångar sommaren 2016

Inga stora värvningar har gjorts ännu men tid finns kvar för att vi ska kunna hoppas på något riktigt kul! Än så länge har dessa övergångar gjorts denna sommar.

IN
Joel Matip (Schalke) Fri transfer
Loris Karius (FSV Mainz 05) £4,7m
Sadio Mané (Southampton) £30m

UT
Jordan Rossiter (Rangers) Kompensation £0,25M
Jerome Sinclair (Watford) Kompensation £4m
João Teixeira (Porto) Kompensation £0,25M
Daniel Trickett-Smith (Sacr. Rep.) Fri transfer
Ryan Fulton (Chesterfield) lån
Danny Ward (Huddersfield Town) lån
Lawrence Vigouroux (Swindon Town) £0,40M
Kolo Touré (Frisläppt)
Samed Yesil (Frisläppt)
José Enrique (Frisläppt)
Kristof Polgar (Frisläppt)
Alex O’Hanlon (Frisläppt)
Ryan McLaughlin (Frisläppt)
Will Marsh (Frisläppt)
Dan Cleary (Frisläppt)