Det gick inte så bra för Norrköping i sitt kval i CL-förra veckan. Bättre gick det då för Danmarks stora lag – FC Köpenhamn. Man vann enkelt den första matchen mot Crusaders med överlägsna 3-0 på bortaplan. Ett resultat som kommer att ställa stora krav på Crusaders om man vill ta sig vidare i turneringen.

Köpenhamn kommer till spel med tre svenska på planen. Målvakten Robin Olsen samt försvararna Erik Johansson och Ludwig Augustinsson. Samtliga fick goda betyg i den senaste matchen och nog bör man kunna leva upp till minst samma betyg nu när man spelar på hemmaplan mot ett lag som desperat måsta spela offensivt och göra minst tre mål.

Av naturliga skäl så ger den raka ettan ett för lågt odds för att ha spelvärde. 1,12 luktar som odds från Svenska Spel och det duger inte ens i en kombination. Dock kommer Köpenhamn att vinna den här matchen då man är bättre på alla positioner än sina motståndare så ett segerspel i någon form är på sin plats.

Då är det tur att Bet365 erbjuder specialspel på sina matcher. Ett av dessa specialspel är att FC Köpenhamn gör mål i båda halvlekarna. Oddset för detta betalar 1,66 och det får sägas vara godkänt för ett glasklart spel. Vill du få ännu bättre betalt från våra danska grannar så finns det också spännande spelvärde i att FC Köpenhamn vinner båda halvlekarna. Det spelet betalar 1,90 gånger pengarna!

Speltips: FC Köpenhamn gör mål i båda halvlekarna, odds 1,66 @Bet365.com.

//Seb