Ikväll kl. 20:30 sparkar vänskapsmatchen igång mellan de båda fotbollsgiganterna Bayern München och Manchester City och du ser matchen via live stream på bet365. Mer info om hur live stream funkar hittar du här.

Mötet Bayern München – Manchester City är en viktig uppladdning inför stundande ligastarter i augusti. Bayern München startar sin Bundesliga säsong den 26:e augusti med match mot Werder Bremen och Manchester City säsongsstartar ännu tidigare mot Sunderland redan den 13:e augusti. Intressant är här att Pep Guardiola nu är tränare för sin nya klubb Man City som nu ikväll möter hans tidigare klubb Bayern München.

Missa inte heller att Liverpool har vänskapsmatch mot Huddersfield med matchstart en kvart senare än Bayern München – Manchester City, alltså 20:45 ikväll! Även den matchen livesänds på bet365 streaming.