Norrköping stod för den tapper insats mot Rosenborg men trots seger på hemmaplan så missade man avancemang i Champions League. Det svenska hoppet står nu istället till lag som AIK, Häcken och IFK Göteborg och då handlar det om Europa League. Den först matchen i kvalrundan spelades förra veckan och det framgång för samtliga lag. AIK och Göteborg vann sina matcher medan Häcken kryssade, 1-1.

Av dessa lag så fokuserar vi på Häcken för dagen. Man gjorde ingen jättematch på hemmaplan senast och man släppte in ett mål. Det betyder att man är tvingade att gå framåt i den här matchen. Förhoppningsvis kan man också spela med fullt lag på planen det här gången. Senast blev det rött kort och straff och sedan var matchen borta ur händerna för Häcken.

På planen har Häcken definitivt mer att ge och ser man till vissa matcher i Allsvenskan så har Häcken ett gott spel. Man har riktigt bra kvalité i anfallet och det behövs om man ska klara sig i Europa-spel. Det som också talar för Häcken här är att man har samma utgångsläge oavsett om det står 0-0 eller om Cork gör 1-0. Man måste göra mål om inte äventyret ska vara över.

Att Häcken vinner matchen betalar 2,50 gånger pengarna och det får sägas vara riktigt spännande. Ett sidospel som också kommer att spelas, om än med aningen mindre insats är att Cork leder i halvtid men att Häcken kommer tillbaka med ett kryss (odds, 15,00)!

Speltips: Häcken vinner matchen, odds 2,50 @Bet365.com.

//Seb