Manchester United v Borussia Dortmund spelar idag en tidig eftermiddagsmatch kl. 14:00 svensk tid i den kinesiska vänskapsturneringen Tour 2016, presented by Aon som ingår i sommaruppehållets stora fotbollsturnering International Champions Cup.

Cupen är indelad i tre regioner USA/Europa, Australien och Kina där de medverkande lagen är Europas största fotbollsklubbar. Fotbollslagen tillhörande Kinadelen är Manchester United, Borussia Dortmund och Manchester City.

Matcherna direktsänds via live stream på bet365 och kan ses på dator, surfplatta och mobil.

Se matchen i direktsändning på bet365 här >>>

Manchester United truppen

De Gea, Romero, Johnstone, Bailly, Blind, Fosu-Mensah, Jones, McNair, Rojo, Shaw, Smalling, Tuanzebe, Valencia, Carrick, Herrera, Januzaj, Lingard, Mata, Memphis, Mkhitaryan, A.Pereira, Young, Keane, Rashford, Rooney.

Zlatan Ibrahimovic är inte med i truppen då han fått ytterligare semester av nye tränaren José Mourinho. Men det ska bli kul att se alla andra spelare som bland annat de nya värvningarna Eric Bailly och Henrich Mchitarjan varav den senare armeniske landslagsmannen Mchitarjan blir väldigt intressant som kommit nu senast från tre säsonger i just Borussia Dortmund. För övrigt finns ett antal spelare med i United som också spelade i sommarens Fotbolls-EM – Wayne Rooney , Marcus Rashford , Chris Smalling , Paddy McNair och David De Gea.

Tillfrisknade Luke Shaw ingår också i truppen, liksom Will Keane och Andreas Pereira som gjorde mål i 2-0 segern mot Wigan i lördags. Unge försvararen Axel Tuanzebe, som Mourinho talade så entusiastiskt om efter den matchen är också med på resan.

Fler streamade matcher

Missa inte heller matchen Lens v Arsenal kl. 20:00 ikväll som du även den ser på bet365 live streaming.