Idag fortsätter International Champions Cup matcherna med Melbourne Victory v Juventus kl. 11:00 och Celtic v Leicester kl. 18:30. Alla matcherna kan du streama live på bet365.

Igår spelades första matchen i denna internationella fotbollsturnering mellan Manchester United v Borussia Dortmund och matchen slutade 1-4. Tilläggas kan att Zlatan Ibrahimovic inte var med i Man United.

Missa inte att du kan se matcherna på alla dina enheter såsom datorn, plattan och mobilen, bara att registrera ett gratis konto först på bet365 här och sedan sätta in en liten engångssumma på kontot för att aktivera livestreamingtjänsten… Märk också att att tidpunkterna för matchstarter inne i bet365:s stream-schema kan variera 1 timme jämfört med svensk tid så du inte missar evenemanget. De tider vi anger i detta inlägg stämmer med svensk tid. Ha en trevlig fotbollsunderhållning!