bet365

Allsvenskan tuffar vidare oberoende av den svenska sommaren. IFK Norrköping och Malmö FF fortsätter att spela svårslagna där uppe i den allsvenska toppen och resterande lag gör vad de kan för att plocka poäng.

Ett lag som verkligen är i behov av poäng är Hammarby som idag möter AIK i ett alltid lika hett Stockholmsderby. Bajen kommer närmast från en 3-3 match mot Falkenberg och har garanterat inte självförtroende i överflöd. Lite tur var vad som gav en poäng senast. Bajen har endast tagit tre segrar den här säsongen. Att man har släppt in hela 29 mål är en starkt bidragande orsak. Den skrala poängskörden gör att Hammarby ligger på en 14:e plats i tabellen.

Bättre har det då gått för AIK. Man ligger 5:e och har tagit 24 poäng. Det är 10 fler än Hammarby. Man har också ett betydligt bättre defensivt facit med endast 17 insläppta mål. Av den anledningen endast så är oddset 2,62 på bortaseger för AIK helt klart spelvärt.

Även om  Bajen av tradition har varit starka mot AIK så är det här helt klart en tuff säsong där inte mycket blåser söderlagets väg. AIK ser relativt starka ut och trots att Sandberg är tillbaka i Ryssland så har man alternativ i anfalssväg. Det har man visat flera gånger, bland annat mot Malmö senast i ligan.

För den mer försiktiga spelaren så finns det fint spelvärde i DNB på AIK!

Speltips: AIK vinner matchen, odds 2,62 @Bet365.com.

//Seb