AIK levererade fint mot Bajen senast och 2,62 gånger pengarna satt fint i kassan. Med självförtroende och extra spelbudget går vi nu starkt in på Ajax i CL-kvalet mot PAOK från Grekland.

Matchen ikväll är den första av de båda mötena lagen emellan och av den anledningen så kommer Ajax att gå för ett starkt resultat. Man kommer att försöka dominera matchen från start då man vet hur känsligt läget kan bli om man släpper in ett mål.

Inför matchen kommer Ajax från en stark försäsong och man har flera heta spelare i form. En av spelarna som verkligen är revanschsugna är Milik som EM-spelade med Polen. Den vänsterfotade anfallaren fick inte ut så mycket av sin kapacitet då och kommer garanterat vara sugen på att starta målskörden tidigt.

Den raka ettan på Ajax står i fina 1,66 gånger pengarna och det betyder fint spelvärde. PAOK är rejäla underdogs (med rätt). Krysset betalar 3,75 gånger pengarna och tvåan 5,25.

PAOK har ingen vidare historik i CL-sammanhang och har förlorat de senaste åtta matcherna man spelat i turneringen. Det var också ett tag sedan man spelade mot så kvalificerat motstånd som Ajax så man är inte riktigt förberedda.

För den som vill åt större pengar finns det också fint spelvärde i att Ajax leder i halvtid och vinner matchen. Det spelet betalar 2,62 gånger pengarna.

Spelstopp för förhandsodds är 20.45.

Speltips: Ajax vinner matchen, odds 1,66 @Bet365.com.

//Seb